dijous, 24 de maig del 2012

1.7 PRIMERS ÍTEMS




Per comparar les dues figures escollides (Carmen Amaya i Sara Baras), visualitzarem els vídeos de cada una, i llavors, de l'observació extraurem les diferencies i les semblances.

1.7.1 -Col·locació del cos: És el primer que es veu quan una persona balla.
La col·locació del cos és molt important ja que si estàs mal col·locada, no tindràs la mateixa      disposició a l'hora de ballar. Sara Baras està molt dreta i estirada, per contra Carmen Amaya esta inclinada cap al davant i molt més recollida.                                                                                  

  
Col·locació del cos
(Carmen Amaya)
Col·locació del cos
(Sara Baras)


1.7.2 -Zapateado: Hi ha maneres diferents de “zapatear”, algunes són correctes i altres no, per exemple: pots “zapatear” amb les cames molt flexionades o més estirades, amb els peus separats o més junts, una elevació desmesurada o una mica més controlada, com més normal, però l'elevació de Carmen Amaya és més desmesurada a l'hora de realitzar un “zapateado”

  
     "Zapateado"
    (Carmen Amaya)

      
"Zapateado"
(Sara Baras)



1.7.3 -Braços i braceig: Poden ser molt diferents, és una cosa més personal, poden ser rodons, controlats o allargats, més ràpids o més lents, segons el pas, la música o el compàs. Els braços de Carmen Amaya són molt petits, rodons, ràpids i Sara Baras al contrari: llargs i lents.


Braços
(Carmen Amaya)
Braços
(Sara Baras)


1.7.4 -Canells: Són molt importants també . Per tenir una mà bonica has de practicar molt, perquè és en el que et fixes més i el que entra pels ulls. Sara Baras fa tota la torsió i els dits molt llargs i Carmen Amaya fa una torsió més reduïda i els dits són més tancats

Canells
(Carmen Amaya)

Canells
(Sara Baras)
1.7.5 -Meluc i cintura: És una cosa molt personal, depèn quins passos es fan i alguns altres no. Sara Baras ho fa molt discret en canvi Carmen Amaya ho fa molt bruscament.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada